Vargrummet, avd 44.

God morgon!

Nu är vi alltså på hemmaplan igen. Har campat på sjukhuset en natt med Casper eftersom han har haft så ont i magen :(

Det började i Onsdags när Mathilda var här att han var ovanligt gnällig mellan varven. Men jag tänkte att han bara var övertrött. Sen på torsdag kväll bara skrek han så då åkte vi in till sjukan. Nu ska ju då tilläggas att vår lilla kille ALDRIG skriker förutom när han är hungrig och det är ju ett helt annat skrik. Då blev vi inlagd till fredag då det under natten och morgonen blev bättre.

Sen har han varit gnällig hela helgen men iallafall inte skrikit. På måndag började han om att vara jätte skrikig och på tisdag blev det bara sämre :( Man fick knappt röra i honom och ingenting hjälpte. Ringde då till barnmorskan som hänvisade mig till sjukhuset och de tyckte vi skulle komma in och en än gång fick vi stanna kvar.

De har fortfarande inte kommit fram till vad som var felet men antar att det var luft i magen. Dom har då undersökt han på flera olika sätt så vi vet ju att det inte är nå allvarligt iallafall. Vi fick magdroppar och komma hem. Det är fortfarande inte riktigt bra med honom men helt klart bättre och det är ju skönt :)

Det gör så ont i mig när han har ont. Jag skulle hellre ta den smärtan själv. PUNKT SLUT!

Måste dock tillägga att personalen på avd 44 är grymma och gör verkligen ett toppen jobb varje dag!Så mycket hjälp, svar på våra funderingar och alla har gjort deras yttersta för att komma fram till vad som kan vara fel. Det är ju skönt att veta att det inte är någon allvarligt iallafall. Vi har till och med fått låna barnvagn och babygym under tiden vi varit där. TACK!


Dags för sängen :)


En snäll tant kom med ett roligt babygym :)


Malin - Älskar sin underbara son :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0