Lilleman busar på förfullt!

Tror ni att vi har fått ett litet busfrö?

I måndags lärde han att vända sig från mage till rygg. (Han har gjort det någon enstaka gång förut men nu är det HELA tiden) Så fort han hamnar på rygg skriker han till och vill att man ska vända på honom, så tror ni vi har någonting att göra på dagarna nu? Dessutom har farfar lärt honom att åka flygplan så det är också väldigt roligt!

Babygymmet vi fick av farmor Ann och farfar Tobbe har alltså varit en väldigt använd sak i veckan. Ligga och surra med lejonet är det bästa som finns :)

Snälla Marika köpte också en lekbåge till babysittern i Haparanda när det var slut på barnens hus här i Luleå. Så nu får vi faktiskt äta i lugn och ro, förutom när han kommer på att han vill äta exakt samtidigt som oss.

Vi funderade ju på att köpa en paraplysulky vagn men rekomenderades att vänta tills han var ca 4 mån och då är det ju ingen ide så det får bli till nästa år istället. Istället har vi varit och tittat på ett bärsele, det kommer nog bli ganska smidigt att ha ibland. Man kommer ju inte fram med vagnen överallt. 

Just nu är vi hos mamma och pappa. Måste väl bege oss ut i kylan snart, brrr...
Men vill hem och ligga i soffan och slöa :) 

Malin - Fryser!

 

Kommentarer
Postat av: Jenny Lundström

bärsele är kanonbra att ha :) vi använde det jätte mycke med Oskar.

2010-06-09 @ 20:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0